Te koop

Hier kan je de paarden terug vinden die we op dit moment te koop aanbieden.

 

Prijs categorieën:

A = <5000€

B = 5-10000€

C = 10-15000€

D = 15-25000€

E = 25-35000€

F = >35000€

Ora D'Ardanwen VERKOCHT!!

 

Ora is het eerst geboren in Menorca, op 14 februari. Zij is een iets kleiner, barokker type, haar moeder (Gina) draait rond de 1M57 en haar vader (Jedi) is 1M66. Zij is nieuwsgieriger maar wel iets 'banger' nog. Ora heeft een wit voetje en een paar witte haartje op haar voorhoofd. Foto's van de ouders ook beschikbaar

 

Odalys D'Ardanwen (prijscategorie A)

 

Odalys is groter, zij is geboren in Menorca op 24 februari. Haar moeder Junça is 1m66, heel barok en heeft een convex hoofd. Junça werd goedgekeurd met maar liefst 82 punten. Ik vermoed dat Odalys dat ook zal krijgen, want daar toont ze nu al aanleg toe. Haar vader is Clein, die dit jaar bekroond is tot Breeding Champion. Clein is 1m70. Odalys is iets gereserveerder, meer op zichzelf, maar wel stoerder. 

Beide merrie veulens (zowel Ora als Odalys) zijn eenkennig, iets wat typisch is voor het ras. 

 

 

Milo Mendeleo (prijscategorie C)

 

Milo is een PRM hengst geboren op 2 april 2020. Hij is opgegroeid in Menorca, op het woeste eiland op een domein van 100 ha. Hij is heel cool in de kop, kijkt naar niks, wordt 2 maandelijks bekapt, op tijd ontwormd en loopt de trailer op als een echte professional. Hij meet nu al 1M63 en is heerlijk barok. Hij is in Menorca telkens rastypisch geschoren, vandaar de nog iets kortere staart momenteel. 

Razao D'Ardanwen(prijscategorie C)

 

Voor de juiste thuis, overwegen wij eventueel om Razao D'Ardanwen te verkopen. Dit is een jonge hengst die opgroeit in kleinschalige hengstenkudde. Elke 2 maanden wordt hij bekapt, op tijd en stond ontwormd, kan geladen worden zonder problemen. Hij is zeer rastypisch en heeft potentieel als toekomstige dekhengst en/of Working Equitation/dressuur. Hij is niet snel bang of onder de indruk, maar heeft wel veel respect voor de mens. Je kan hem ontmoeten na een afspraak. Razão is ons eerste lusitano fok product, dus we zullen zeer selectief zijn in waar hij naar toe gaat.