Shows & Spektakels

Ardanwen stables is een onderdeel van Valkerij Ardanwen. Valkerij Ardanwen is een vaste waarde wanneer het gaat over spektakels met roofvogels, paarden, vuur en ridderspelen.

 

Klassieke dressuur

Een demonstratie klassieke dressuur is mogelijk waarbij we een kür op muziek kunnen voorzien, dit geheel bitloos met een van onze actieve dekhengsten. Tijdens deze demonstratie laten we zien, dat dressuur geen trek en sleur werk hoeft te zijn, dat alle hulpen subtiel, fijn en in samenwerking met het paard kunnen zijn.

Demonstratie van de jacht van vogels

 

Valkerij Ardanwen biedt mooie demonstraties aan van hoe roofvogels zoals arenden jagen. Hiervoor maken ze gebruik van een namaakprooidie door een ruiter te paard in volle galop wordt voortgetrokken. De roofvogel wordt dan van op een tweede paard gelost en moet de namaakprooi zien te pakken. Afhankelijk van de locatie worden de valken vanop het paard ook geloerd en de buizerds gevlogen. Spektakel verzekerd.

Het educatieve aspect gaat echter ook niet verloren. Tijdens deze demonstraties krijgt het publiek een interessante uitleg over Valkerij en het jagen van de roofvogels.

 

Nachtspektakel met paarden en vuur

 

En daar stopt het niet. Wat dacht u van een prachtig nachtspektakel met paarden en vuur? Een spektakel waar paarden door een muur van vlammen galoperen, waar vuur gespuwd wordt en er allerhande vuurzwaardgevechten plaatsvinden. En dat allemaal op prachtige Spaanse volbloedpaarden in een unieke uitrusting.

 

Ridders te paard

 

Wat spreekt er meer tot de verbeelding dan ridders in volledig harnas die in volle galop op elkaar af rijden en lansen breken? Ook hiervoor kan u bij ons terecht! Jousting en skill at arms is een leuk en spectaculaire aanvulling voor elk evenement. 

De paarden in showbusiness

 

Onze paarden hebben al mee gedaan in tal van opnames. Zoals "Mij overkomt het niet" van Fatma Taspinar, de intro van "Iedereen Beroemd", reclame spots voor Quick & Mobile Vikings,... Er is maar weinig waar onze paarden voor terug deinzen. Ook voor (professionele) fotoshoots staan onze paarden ter beschikking. 

 

Valkerij Ardanwen heeft ondertussen al shows gedaan samen met de beroemde Mario Luraschi, winnaar van zeven oscars. Ook is deze valkerij aan het werk te zien in verschillende films en series waaronder onder andere de serie The white Queen, reclamespots zoals onder andere de ING reclame voor de terugkeer van de Nachtwacht, filmen vanop de rug van onze vogels zoals voor de reclame van de nieuwe AA torens te Gent en nog veel meer.

 

beeldmateriaal: 

Quick

Mobile Vikings

Iedereen BeroemdNeem contact met ons op voor meer informatie